Bel ons: (+31) 543 53 12 18 

Nieuws

Kerstzegels bij MECO

01-12-2017

MECO Distributie B.V. verkoopt als partner van postbedrijf SANDD ook de kerstzegels  naast de reguliere postzegels. Kerstzegels kosten 50 cent per stuk en zijn verkrijgbaar per vel a 20 exemplaren aan de balie van onze hoofdvestiging te Winterswijk.

Post gefrankeerd met SANDD postzegels kunnen ook bij MECO in de SANDD brievenbus gedeponeerd worden.Deze staat bij de ontvangsbalie.

Nieuwe Peugeot Boxer

03-12-2017

In november van dit jaar heeft MECO ditmaal een een Peugeot Boxer besteld bij Autobedrijf Wassink Doetinchem-Winterswijk. Deze auto komt ter vervanging van een reeds in bezit zijnde Peugeot die zijn nodige veilige kilometers al op de teller heeft staan. Ook ditmaal is weer gekozen voor een L2 H2 en deze keer wordt hij voorzien van een 2,2 HDi 150 pk motor met seperate adbleu toevoeging. De chauffeuse (Peugeot fan) staat al te popelen om deze omstreeks februari 2018 te mogen rijden.

Nieuwste aanwinst

Onze nieuwste aanwinst met de eerste 10000 km alweer op de teller.Voorzien van alle nieuwste snufjes en natuurlijk  

euro 6. Ook deze bus is weer geleverd door firma CORDAL te Winterswijk. Cordal heeft onze bus voorzien van de side

en bull bars incl. ingebouwde led verlichting.

 

IRU Graduatie voor MECO

MECO Distributie is met ingang van heden in het bezit van een IRU Academy CPC Diploma voor Nationaal en Internationaal vervoer van goederen over de weg.

 

De International Road Transport Union (IRU) is 's werelds meest gerenommeerde en invloedrijke belangenorganisatie op het gebied van transport, opgericht in 1948 en gevestigd in Genéve, Zwitserland.

De IRU Academy, een belangrijk onderdeel van de IRU, is de plek waar opleidingen en trainingen onder de loep worden genomen en getoetst worden aan de allerhoogste kwaliteitseisen. Wegtransport is immers de ruggengraat van een sterke economie.

Deze internationale certificering is onbeperkt geldig en is de hoogst denkbare erkenning die een opleidingsinstituut in onze branche kan verwerven. Dit diploma is behaald bij het OUB in Den Haag die sinds 2007 IRU geaccrediteerd is.

Yvette, Rene en Bart

BEDANKT

(J.J.Codinach)

MECO DENKT OOK AAN VEILIGHEID VAN HAAR BEZORGERS.

01-11-2016

Er is de laatste tijd veel te doen over de zichtbaarheid van de fietsers in het verkeer. Naast met name de verlichting van de fietsers, is ook de zichtbaarheid van de fietser zelf slecht in het verkeer.

Zo worden fietsers vaak over het hoofd gezien door het overige gemotoriseerde verkeer. Dit heeft vaak ongelukken ten gevolg, soms zelfs met dodelijke afloop. In Enschede is afgelopen jaar zelfs een collega van ons onder de vrachtauto gekomen, en om het leven gekomen omdat de chauffeur van de vrachtwagen hem niet zag daar de fietser zonder licht en dus niet zichtbaar was.

Gezien MECO veel bezorgers in dienst heeft, die elke dag in de schemering van de dag de krant of post bezorgen, heeft de directie van MECO besloten om eenmalig haar bezorgers een veiligheidsvest te verstrekken. Dit ook omdat afgelopen weekend de klok een uur terug gezet is en het dus eerder donker is.