Bel ons: (+31) 543 53 12 18 

Nieuws

15-02-2022

 

Wij zijn m.i.v. 15-02-2022 helemaal gestopt met onze post tak. Hier zijn verschillende redenen voor. Enerzijds dat onze inkooptarieven bij PostNL gigantisch omhoog gegaan zijn, maar de belangrijkste reden is toch ook dat wij ons voor 100 procent op onze logistieke tak willen concentreren.

Hiermee komt een eind aan bijna 30 jaar post bezorging. 

Mocht u toch nog voordelig post willen laten bezorgen dan is ons advies contact op te nemen met onze collega,s van SB Post

www.sbpost.nl

 

 

M.i.v. 05-10-2020 is MECO gecontracteerd als Logistiek Coordinator vanuit Varsseveld. MECO haalt dan dagelijks de dagbladen van de diverse drukkerijen op, en verzameld dit op de locatie in Varsseveld. Hier worden de diverse titels verzameld en afgeteld voor alle Ritrijders die op hun beurt de bezorgers in de gehele achterhoek bevoorraden. Zij kunnen dan op pad om deze te gaan bezorgen. Dit is de eerste locatie in Nederland die volgens dit nieuwe protocol gaat werken.

20-04-2020

Op 08 februari 2020 heeft MECO Distributie B.V. het contract getekend met Mediahuis ( uitgever van o.a. de Telegraaf/NRC handelsblad) voor het verzorgen van het transport en de bezorging in de regio Achterhoek/Liemers (gedeelte) en Twente (gedeelte).

Geheel onbekend zijn wij niet in dit gebied, daar wij dit voorheen voor de Persgroep Distributie verzorgden. Gezien Mediahuis het drukwerk en de verspreiding zelf is gaan doen per 20-04-2020 zijn wij meeverhuisd.

(Mediahuis is eigenaar van TMG / Telegraaf)

 16-12-2021

Met ingang van 01-01-2022 stopt de bezorging in de Achterhoek en Twente van het NRC Handelsblad en Het Parool in de middag. Dit is besloten door de uitgeverijen i.v.m. de alsmaar dalende oplage. De verspreiding zal overgenomen worden door DPG Distributie en zal dan in de ochtend samen met de andere titels verschijnen. Hiermee komt een einde aan de middagbezorging in de Achterhoek & Twente maar ook nog in andere gebieden in Nederland.

 

februari 2020

 

Met ingang van oktober 2019 is PostNL eigenaar geworden van SANDD. Hiermee stopt het 2e  post netwerk van Nederland en heeft PostNL zijn monopoliepositie weer terug. Wij kijken trots terug na de kwaliteit en de volumerealisatie die wij met zijn allen hebben opgebouwd in de afgelopen jaren. Per 01 februari jl zijn beide netwerken samengevoegd tot 1 landelijk netwerk, waarbij nu 1 bezorger i.p.v. 2 bezorgers de post bezorgen.

Het feit dat SANDD nu ophoudt te bestaan, wil trouwens niet zeggen dat wij ermee gestopt zijn. Nog steeds kunnen wij tegen de lagere tarieven in heel Nederland/Europa bezorgen.  

Wij bedanken al onze bezorgers voor hun inzet de afgelopen jaren, en wensen de bezorgers die bij POSTNL zijn begonnen veel succes met het bezorgen in de toekomst. Want jullie moeten het wel doen. Bij mooi weer maar ook bij slecht weer.