Bel ons: (+31) 543 53 12 18 

Nieuws

20-04-2020

Op 08 februari 2020 heeft MECO Distributie B.V. het contract getekend met Mediahuis ( uitgever van o.a. de Telegraaf/NRC handelsblad) voor het verzorgen van het transport en de bezorging in de regio Achterhoek/Liemers (gedeelte) en Twente (gedeelte).

Geheel onbekend zijn wij niet in dit gebied, daar wij dit voorheen voor de Persgroep Distributie verzorgden. Gezien Mediahuis het drukwerk en de verspreiding zelf is gaan doen per 20-04-2020 zijn wij meeverhuisd.

(Mediahuis is eigenaar van TMG / Telegraaf)

februari 2020

 

Met ingang van oktober 2019 is PostNL eigenaar geworden van SANDD. Hiermee stopt het 2e  post netwerk van Nederland en heeft PostNL zijn monopoliepositie weer terug. Wij kijken trots terug na de kwaliteit en de volumerealisatie die wij met zijn allen hebben opgebouwd in de afgelopen jaren. Per 01 februari jl zijn beide netwerken samengevoegd tot 1 landelijk netwerk, waarbij nu 1 bezorger i.p.v. 2 bezorgers de post bezorgen.

Het feit dat SANDD nu ophoudt te bestaan, wil trouwens niet zeggen dat wij ermee gestopt zijn. Nog steeds kunnen wij tegen de lagere tarieven in heel Nederland/Europa bezorgen.  

Wij bedanken al onze bezorgers voor hun inzet de afgelopen jaren, en wensen de bezorgers die bij POSTNL zijn begonnen veel succes met het bezorgen in de toekomst. Want jullie moeten het wel doen. Bij mooi weer maar ook bij slecht weer.

  

Eindelijk was het dan zo ver. Op vrijdag 25 mei tijdens franchise dag die dit jaar gehouden werd op de SS Rotterdam te Rotterdam kreeg Dhr. Codinach

van MECO Distributie B.V., dan eindelijk de 1e prijs uit handen van Ron Kwakkelaar SANDD. Deze prijs is uitgereikt voor de beste behaalde kwaliteit in

Nederland. Hierbij wordt gekeken naar overkomst van de post op de bezorgdag zelf en afhandeling van de bezorging. Wij zijn zeer trots en blij deze prijs

te hebben ontvangen als waardering voor de inzet met name van onze bezorgers.

Linker foto de uitreiking. Midden alle Franchise nemers en sites van SANDD, rechts De winnaars van de tweede (Helden - Baarlo),eerste (MECO Distributie) en derde (Meren Post) prijs.

 

13-03-2019

Wederom is er voor een nieuwe bus gekozen bij de Wassink Autogroep te Doetinchem. Deze keer wordt het een Peugeot Boxer GB 435 L2H2 Premium 2.0 Bleu HDi met maar liefst 160 pk. Morgen gaat Leon van Balveren van de Wassink Autogroep de sleutel van de bus (nummer 49) overhandigen aan de Logistiek Manager van MECO die hem namens de Chauffeuse Chantal Gorter in ontvangst zal gaan nemen. Hij zal niet meteen in gebruik worden genomen daar hij uiteraard eerst voorzien zal worden met de logo,s van ons bedrijf.Dit gaar verzorgt worden door REKLA-OOST te Winterswijk. De Bus zal hoofdzakelijk ingezet gaan worden voor Transport en Koerierswerk.

BlueHDi is de naam van de efficiënte en zuinige Euro 6-dieselmotoren van het merk. Dankzij deze technologie wordt de uitstoot van stikstofoxiden (NOx) met meer dan 90% verminderd. Ook de CO2-uitstoot en het brandstofverbruik zijn aanzienlijk lager. Dankzij het Stop and Start-systeem waarvan alle motoren zijn voorzien, behoort het brandstofverbruik tot de laagste van het segment, met een besparing van 0,5 l/100 km in stadsverkeer en een gemiddelde daling van de CO2-uitstoot (gecombineerde cyclus) van 5 g/km.

 

Op vrijdag 25 mei 2018 werd dan eindelijk de verlenging van ons Franchisecontract een feit. Hieronder George Codinach (Directeur MECO) en Rob Brakenhoff (Directeur SANDD) bij het tekenen van de overeenkomst in Rotterdam.